Expertul francez in nutritia infantila

Lapte pentru sugari

Laptele CELIA

Grupul Lactalis, cu peste un secol de experienta in dezvoltarea si inovarea produselor pentru sugari, a reunit in gama de lapte Celia toate inovatiile de ultima ora patentate de laboratoarele de cercetare Lactalis si iti sta alaturi in primii pasi facuti in alimentatia copilului tau.



Laptele matern reprezinta baza inovatiei noastre.

Laptele matern este alimentul ideal in primii ani de viata. Celia sustine alaptatul exclusiv pana la 6 luni si se alatura OMS in recomandarea de a continua alaptarea si dupa 6 luni, in paralel cu introducerea treptata a altor alimente.

Daca alaptatul nu este posibil sau suficient, CELIA iti ofera o gama variata de lapte dezvoltata pentru a acoperi toate nevoile nutritionale ale bebelusului. Urmeaza indeaproape sfatul medicului privind alimentatia copilului tau.

Laptele matern contine o serie de nutrienti valorosi care il fac extrem de benefic pentru bebelus. Din acest motiv, toata cercetarea noastra se bazeaza pe proprietatile laptelui matern, iar obiectivul nostru este de a ne apropia cat mai mult de acest etalon suprem prin formulele dezvoltate de cercetatorii nostri francezi.


FORMULE NOI, INOVATOARE – EXCLUSIVITATE LACTALIS

Urmand indeaproape ultimele recomandari ale specialistilor in pediatrie (ESPGHAN, 2005. European Society for Pediatric, Gastroenterology, Hepatology and Nutrition), laboratoarele Lactalis Nutrition R&D au dezvoltat o serie de formule inovatoare, cu ingrediente exclusive menite sa sprijine dezvoltarea si cresterea optima a bebelusului.


PROTEINE OPTIMIZATE

Proteinele optimizate din laptele Celia au un profil exclusiv, de inalta calitate, foarte asemanator celui din laptele matern.

De ce au o inalta Valoare Biologica?

Aceste proteine exclusive sunt de inalta valoare biologica, fiind extrase direct din lapte, fara aplicarea vreunui tratament chimic sau termic.
Datorita acestui sistem exclusiv de obtinere a proteinelor, se faciliteaza digestia si absorbtia proteinelor, fara supraincarcarea organelor bebelusului, inca imature.


Proteine Optimizate
Proces exclusiv de extragere direct din lapte

Fara tratement termic sau chimic

Fara compusi de oxidare

Valoare biologica inalta, asemanataore celei din laptele matern

Mai buna asimilare a proteinelor ceea ce ajuta organismul sa creasca si sa se dezvolte
Sustin cresterea si dezvoltarea bebelusului
Faciliteaza digestia
Nu incarca aparatul renal

LACTOBACILLUS FERMENTUM CECT 5716

Probioticele sunt microorganisme, care, administrate in cantitati adecvate, formeaza o bariera in peretele intestinal, ce previne colonizarea bacteriilor patogene.

Ce Beneficii aduc LACTOBACILLUS FERMENTUM CECT 5716 in laptele Celia?

Contribuie la intarirea sistemului natural de aparare a organismului bebelusului

  • Protejeaza impotriva infectiilor intestinale
  • Micsoreaza riscul diareei
  • Stimuleaza sistemul imunitar
LACTOBACILLUS FERMENTUM CECT 5716
Contribuie la intarirea sistemului natural de aparare a organismului bebelusului Stimuleaza imunitatea
Protejeaza impotriva infectiilor intestinale Asigura protectie impotriva infectiilor
Micsoreaza riscul diareei

NUCLEOTIDE

Nucleotidele contribuie la intarirea mecanismelor de protectie naturala a organismului si sunt esentiale in etapa de crestere.

Ce beneficii aduc Nucleotidele in laptele Celia?

  • Mentin un raspuns echilibrat al sistemului imunitar.
  • Imbunatatesc absorbtia fierului.
  • Echilibreaza flora intestinala.
NUCLEOTIDE
Sunt esentiale pentu functionarea corecta a sistemului imunitar, pentru refacerea tesuturilor si pentru crearea de celule noi.

Ajuta organismul sa se refaca dupa boala.

Nucleotidele se gasesc si in laptele matern.
Stimuleaza imunitatea
Imbunatatesc absorbtia fierului
Echilibreaza flora intestinala

DHA / ARA

DHA si ARA sunt acizi grasi polinesaturati cu lant lung (ω3/ω6) care completeaza aportul de acizi grasi esentiali α-linolenic si -linoleic, cheie in cresterea si dezvoltarea bebelusului.


DHA / ARA
Sunt esentiali pentru cresterea si dezvoltarea corecta a bebelusului Pentru buna functionare a creierului
Pentru acuitate vizuala

Normativa ESPGHAN

Toate produsele Celia sunt realizate in conformitate cu ultimele directive europene, respectand in totalitate recomandarile ESPGHAN – 2005 (European Society of Paediatric Gastro-enterology, Hepatology and Nutrition). Toate formulele de lapte praf sunt dezvoltate si produse in Franta, cu tehnologii de ultima ora si valorificand o experienta in domeniul nutritiei infantile de peste 110 ani.